Arrangementer og events

Arrangementer og events

Jeg har erfaring med både store og små arrangementer og events. Jeg kan arrangere den store konference med mange deltagere. Eller stå for det meget mindre arrangement med kun få og måske særlig inviterede deltagere. Fester - gerne med spændende indslag eller indbyggede arrangementer - kan jeg også stå for.


Jeg kan arrangere det hele - eller kun  dele af det. Sørge for at skaffe talere, hoteller eller andre former for overnatning. Jeg kan stå for dele af et arrangement - lige fra en udflugt til at skaffe underholdning. Hvad og hvor meget, jeg skal stå for, er op til jer og selvfølgelig også lidt jeres pengepung - for prisen afhænger af, hvor meget tid, der skal bruges.


Spørg, fortæl hvad I ønsker - og vi kan snakke om, hvad der vil være mest fornuftigt lige for jer.


Jeg står gerne for arrangementer både for foreninger og private. Og selvfølgelig kan der være noget, jeg siger nej til. Måske fordi det kniber med tiden eller fordi, det er noget, jeg ikke kan stå inde for. Men i langt de fleste tilfælde vil jeg gerne hjælpe til og stå for jeres arrangement. Hvad enten det er det hele eller kun noget af det.

Vil du læse mere om, hvad firmaet kan: Forsiden

Kontakt mig:


Thue Grum-Schwensen

Kærgårdsvej 31

Rødding

7860 Spøttrup


Tlf. (+45) 24 66 53 36


Mail: thue@thuesskrivestue.dk


CVR-nummer: 37929441

Hvis du vil læse mere om, hvad firmaet kan tilbyde: Forsiden


Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

Åbent hus for Thues Skrivestue

Lørdag den 1. september 2018 blev der holdt åbent hus for Thues Skrivestue. Det skete i pavillonen på Knud Strand tæt på Spøttrup Borg og lige ud til Limfjorden. Omkring 35-40 kom for et kortere eller længere besøg i løbet af eftermiddagen, og alt i alt blev det en god og hyggelig dag.

En lille tale med både historiske og humoristiske glimt blev der også, da Susanne Grove fortalte om, hvordan hun for 43 år siden havde mødt Thue. På billederne - taget af Else Stokholm - ses et par glimt fra begivenheden.